Ajándékutalvány

Pályázat

Pályázat

Pályázat

Kedvezményezett neve: Nyerges Hotel Kft.

Képzések elnevezése és célja:

Angol nyelvi képzés kezdő – szállodai szolgáltatással kapcsolatos alapvető szókincsek és kifejezések elsajátítása angol nyelven
Angol nyelvi képzés haladó – szállodai szolgáltatással kapcsolatos szituációk begyakorlása angol nyelven
Német nyelvi képzés kezdő – szállodai szolgáltatással kapcsolatos alapvető szókincsek és kifejezések elsajátítása német nyelven
Német nyelvi képzés haladó – szállodai szolgáltatással kapcsolatos szituációk begyakorlása angol nyelven

Szerződött támogatás összege: 11 451 000 Ft

Képzések részletes bemutatása:

Angol nyelvi képzés kezdő:

A képzés célja, hogy a szállodával kapcsolatos alapvető fontosságú szókincset és kifejezéseket elsajátítsák a képzésen résztvevők. Egyszerű kérdéseket megértsenek és egyszerű válaszokat tudjanak adni a vendégek által feltett kérdésekre angol nyelven.

Angol nyelvi képzés haladó:

A képzés célja, hogy a szállodában előforduló angol nyelven feltett kérdéseket minden helyzetben meg tudják válaszolni a képzésen résztvevők, valamint készek legyenek bonyolultabb helyzetek kezelésére és hosszabb beszélgetésekre is angol nyelven.

Német nyelvi képzés kezdő:

A képzés célja, hogy a szállodával kapcsolatos alapvető fontosságú szókincset és kifejezéseket elsajátítsák a képzésen résztvevők. Egyszerű kérdéseket megértsenek és egyszerű válaszokat tudjanak adni a vendégek által feltett kérdésekre német nyelven.

Német nyelvi képzés haladó:

A képzés célja, hogy a szállodában előforduló német nyelven feltett kérdéseket minden helyzetben meg tudják válaszolni a képzésen résztvevők, valamint készek legyenek bonyolultabb helyzetek kezelésére és hosszabb beszélgetésekre is német nyelven.

Képzések tervezett befejezési dátuma: 2024. március 31.

  • Ajándékutalvány

    Töltődj fel energiával Budapest közelében, Monoron a Nyerges Hotel Termálban. Termál-részlegünk saját gyógyhatású vizünkkel, szezonálisan üzemelő kültéri úszómedencénk pedig hatalmas napozóterasszal várj!

    Hírlevél feliratkozás