Falusi Disznótor
CSOPORTOK RÉSZÉRE (baráti társaságok, céges csapatépítések)
TERMÁLFÜRDŐZÉSSEL
1 napos disznóvágás 2023. januártól márciusig
a hét bármely napjára
A disznó leölése a saját óljában történik kb. 8 km-re Monortól, a böllér birtokán. Ezt követően indulnak autóval a feldolgozás helyszínére, a Nyerges Hotelbe.
Vendégvárás 7:30-tól: pálinka, forralt bor, friss házi pogácsa.
Disznó feldolgozása a böllér irányításával, a vendégek aktív részvételével: pörkölés, kaparás, sikálás, szétbontás; hurka és kolbász keverés, ízesítés, töltés.
A munkafolyamatokban való részvétel önkéntes, valamint saját felelősségre történik.
Reggeli: disznótoros hagymás sült vér, rántotta, roston máj, dézsás savanyúságok, kemencés fehér kenyér.
Ebéd: disznótoros pecsenye, hagymás burgonya, toros káposzta, tejföl, friss kenyér
Vacsora: Orjaleves, hurka, kolbász, tepsis burgonya, párolt káposzta, házi szalagos fánk baracklekvárral, kellemes tangóharmonika szóval
Italcsomag: korlátlan fogyasztás a rendezvény idején: forralt bor és tea
a reggelihez jóféle házipálinka,
az ebédhez és a vacsorához a következő italok kerülnek fel az asztalra: szénsavas üdítők, ásványvíz, a ház borainak teljes választéka, továbbá csapolt sör kérhető.
Szabad programok: billiárd, ping-pong
Feláras szabadprogram: 38 fokos termálvizes medence, jacuzzi, finn-, infra- és gőz szauna használata
Disznótoros programunkra akár szálláscsomaggal együtt vagy anélkül is várjuk jelentkezésüket!
Hurka, kolbász csomag rendelhető. Kérjük, erre vonatkozó szándékukat előre jelezzék részünkre írásban.
További információ: info@nyergeshotel.hu és 0630 986 8988-as telefonszámon
Nyerges Hotel Termál*** Superior
2200 Monor, Hegyessy tanya 3.
www.nyergeshotel.hu
Tel.: 003629410758
Fax.: 003629414640
H U N G A R Y