Falusi Disznótor


1 napos disznóvágás 2019.12.30.

A disznó leölése a saját óljában történik kb. 8 km-re Monortól, a böllér birtokán. Ezt követően indulnak autóval a feldolgozás helyszínére, a Nyerges Hotelbe.

Vendégvárás 7:00-től: pálinka, forralt bor, friss házi pogácsa.
Disznó feldolgozása a böllér irányításával, a vendégek aktív részvételével: pörkölés, kaparás, sikálás, szétbontás; hurka és kolbász keverés, ízesítés, töltés.
A munkafolyamatokban való részvétel önkéntes, valamint saját felelősségre történik.

Reggeli: disznótoros hagymás sült vér, rántotta, roston máj, dézsás savanyúságok, kovászolt fehér kenyér.

Ebéd: disznótoros pecsenye, hagymás burgonya, toros káposzta, tejföl, friss kenyér

Vacsora: Orjaleves, hurka, kolbász, tepsis burgonya, párolt káposzta, házi szalagos fánk baracklekvárral

Italcsomag: korlátlan fogyasztás a rendezvény idején: forralt bor, tea, kávé;

a reggelihez jóféle házipálinka,
az ebédhez és a vacsorához a következő italok kerülnek fel az asztalra: szénsavas üdítők, ásványvíz, sió rostos üdítő, a ház borainak teljes választéka, továbbá csapolt sör kérhető.

Szabad programok: billiárd, ping-pong


Disznótoros csomag részvételi díja: Bruttó 21500 Ft/fő.

Hurka, kolbász csomag rendelhető 3000 Ft/kg ár ellenében. Kérjük, erre vonatkozó szándékukat előre jelezzék részünkre írásban.

További információ: info@nyergeshotel.hu és 0630 986 8988-as telefonszámon

Nyerges Hotel Termál*** Superior
2200 Monor, Hegyessy tanya 3.
www.nyergeshotel.hu
Tel.:      003629410758
Fax.:     003629414640
H   U   N   G   A   R   Y

Árak és Elérhetőség

Elérhetőség

Árak és Elérhetőség

Időjárás